Advertisement

Zlatan on matkalla Venäjän MM-Kisoihin

Jokin aika sitten Manchester Unitedista Los Angeles Galaxyyn siirtynyt Zlatan Ibrahimovic kertoi Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa olevansa mukana ensi kesän MM-Kisoissa Venäjällä. Hän kuitenkin lopetti nopeasti kertomatta aikooko hän pelata kisoissa.

”Kyllä, olen menossa MM-Kisoihin. Jos sanon enemmän, he hirttävät minut. Minun on oltava siis varovainen siitä mitä sanon”, Zlatan kertoi.

”MM-Kisat ilman minua eivät olisi MM-Kisat.”

Zlatan kertoi ohjelmassa myös siirrostaan ja saapumisestaan Los Angelesiin.

”Minulla oli visio ennen tänne tuloani. Tiedän, että täällä on jonkin verran maanjäristyksiä. Ne johtuvat minun astumisestani Los Angelesiin. Halusin tehdä aikeeni selväksi. Jokaisella elokuvalla on hyvä alku.”

”Ihmiset ovat minulle hyvin ystävällisiä. Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. Ajattele miltä tuntuisi pelata sitä maailman huipulla.”

Zlatan avasi myös hieman lempinimiään.

”Balkanin kielellä nimeni tarkoittaa kultaa. Haluaisin suosia sitä, mutta se on hyvin vaikea lausua. Toiset kutsuivat minua siis Ibraksi. Nyt olen leijona.”

”En ole tyypillinen ruotsalainen, mutta olen laittanut Ruotsin maailmankartalle.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom