Advertisement

Zlatan uskoo maansa mahdollisuuksiin – “Ruotsista voi tulla maailmanmestari”

Sen jälkeen kun Zlatan Ibrahimovic ilmoitti maajoukkueuransa päättymisestä, on Ruotsin maajoukkueessa ollut huomattava vaje supertähdistä. Joukkueesta löytyy toki RB Leipzigin Emil Forsbergin ja Manchester Unitedin Victor Lindelöfin kaltaisia isoissa seuroissa ammattiaan harjoittavia pelaajia, mutta hekin ovat enemmän osa kollektiivia kuin yksilötähtiä.

Siinä tiiviissä ja yhtenäisessä joukkueessa piilee myös tämän Ruotsin version vahvuus. Vaikka Zlatan ei mukana joukkueessa olekaan, elää hän kuitenkin vahvasti Ruotsin joukkueen takana. Zlatan luottaa vahvasti myös Ruotsin mahdollisuuksiin meneillään olevissa kisoissa. Mikäli Zlatania on uskominen, Ruotsi voi mennä vaikka ihan päätyyn asti.

“Nyt kyse on vain siitä, kuinka hyvä olet. Nyt kuvaan tulee paljon tunteita koska alkavat puolivälierät”, Zlatan kommentoi Sky Sportsin mukaan. “Joukkueella joka hallitsee tunteensa parhaimmin on isoin etu. Kyllä, uskon että Ruotsista voi tulla maailmanmestari kuten sanoin jo ennen kisoja. He voittivat Meksikon, joka oli vahva joukkue ja he voittivat myös Sveitsin. Joten heillä on ollut jo monien odotusten vastaista menestystä.”

Seuraavana Ruotsi kohtaa huomisessa puolivälierässään Englannin. Zlatan uskoo Ruotsin mahdollisuuksiin ja sanoo koko maan olevan joukkueen takana.

“Nyt vastassa on lauantaina Englanti ja meidän kaikkien täysi tuki on joukkueen takana”, Zlatan jatkoi. “Kaikki maailman ruotsalaiset ovat ylpeitä maajoukkueestamme ja ovat sitä huolimatta siitä, kuinka pelit jatkuvat. Olen ruotsalainen ja uskon Ruotsiin Englantia vastaan.”

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.