Advertisement

Zlatan väläytteli taitojaan, Kane osui puolesta kentästä – katso viikonlopun komeimmat osumat

Kuva: TT, Danial Hakim

Yhdysvaltojen MLS-liigassa pelattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä mielenkiintoinen kamppailu, jossa kohtasivat Los Angeles Galaxy ja Los Angeles FC. Ottelusta mielenkiintoisen teki paitsi joukkueiden sarjasijoitukset (1 ja 2), myös tähtipelaajien, sarjan maalipörssin ykkösen ja kakkosen, Zlatan Ibrahimovicin ja Carlos Velan kohtaaminen.

ESPN FC:n toimittaja vihjaili ennen peliä Velan olevan MLS:n paras pelaaja tällä hetkellä. Zlatan kuitenkin heitti toimittajalle jauhot suuhun ja sanoi olevansa ylivoimaisesti sarjan paras pelaaja, vertaillen pelaajien ikää, ja viitaten siihen, missä hän pelasi Velan iässä (29-vuotiaana).


Itse ottelusta muodostui todellinen trilleri, joka päättyi Galaxyn 3-2 -kotivoittoon. Ja kuinkas muutenkaan, Zlatan teki ottelussa kotijoukkueen kaikki kolme maalia ja Vela viimeisteli vierailijoiden molemmat osumat. Zlatanin komein osuma syntyi jo kahdeksalla minuutilla, kun hän upealla taituruudellaan tasoitti ottelun 1-1 -lukemiin. Videon maalista näet alla olevasta tviitistä.

Viikonlopun komeimmasta osumasta vastasi kuitenkin Englannin A-maajoukkueen ja Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane. Kane täräytti Tottenhamin ja Juventuksen välisessä harjoitusottelussa pallon maaliin puolesta kentästä. Maalin arvoa korostaa se, että se syntyi lisäajan viimeisellä minuutilla ja oli ottelun voittomaali. Kanen upean osuman näet alla olevasta tviitistä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!