Advertisement

Danny Ingsin loukkaantumisesta uutta huojentavaa tietoa

Southamptonin tähtihyökkääjä Danny Ings loukkasi polveaan sunnuntai-illan trillerimäisessä kamppailussa Aston Villaa vastaan, kun vain viitisen minuuttia otteluaikaa oli jäljellä. Juuri Ings oli vajaata puolta tuntia aiemmin tehnyt 0-4-maalin, josta tulikin pelin voittomaali: kotijoukkue Villa Parkilla osui Ingsin maalin jälkeen kolmesti, joista viimeiset kaksi teki Watkins ja Grealish vasta lisäajalla.

Sotonin manageri Ralph Hasenhüttl oli luonnollisesti erittäin huolissaan kultapojastaan. Tänään seura on kuitenkin kuvannut Ingsin polven, ja julkaissut ytimekkään ja hieman kryptisen tiedotteen, jonka mukaan pahimmalta kuitenkin vältyttiin. ”Ensimmäiset tulokset ovat suotuisia, mutta tilanteen arviointi ja seuranta jatkuu tulevina päivinä ja läpi viikon”, tiedotteessa todetaan.

28-vuotias Ings puhkesi kukkaan viime kaudella ja teki Valioliigassa 22 maalia 38 ottelussa, millä irtosi maalipörssin kolmas sija. Tämä kausi on alkanut niin ikään väkevästi englantilaisen iskiessä viisi maalia seitsemässä ottelussa. Southampton on sarjataulukossa hienosti neljäntenä, vain pisteen perässä kakkossijasta ja kolme pistettä kärkitilasta.

Ingsillä on myös taustaa polvivammoista, eikä siksi olekaan ihme, että Hasenhüttl oli niin huolissaan pelin jälkeen. Hänen mukaansa Ings oli huutanut tapahtuman yhteydessä ”Minun polveni!”, mikä ei viittaa pikkukolhuun.

Southamptonin tiedote