Advertisement

David Moyes varoittaa Ole Gunnar Solskjaeria: ”Tiedämme mitä tapahtuu, jos et voita tarpeeksi pelejä”

Huhut Ole Gunnar Solskjaerin potkuista Manchester Unitedin peräsimestä ovat ottaneet tällä viikolla tuulta allensa sen jälkeen, kun ManU kärsi nolon tappion Mestarien liigassa turkkilaisseura Basaksehirille.

Manchester Evening Newsin mukaan ManU olisi jo ottanut yhteyttä Mauricio Pochettinoon, joka sai kesken viime kauden potkut Tottenhamista.

Pochettinoa on aiemminkin kaavailtu Solskjaerin seuraajaksi, mutta nyt sen toteutuminen on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Sir Alex Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeen ManUn peräsimessä on nähty David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho ja Solskjaer. Yksikään manageri ei ole onnistunut odotetulla tavalla, ja seura onkin antanut kolmelle ensiksi mainitulle potkut kesken sopimuskauden. Nyt tulilinjalla on Solskjaer, joka on suoriutunut näistä neljästä managerista kaikkein heikoiten.

Peräti kuusivuotisen sopimuksen ManUn kanssa kesällä 2013 allekirjoittanut Moyes tiedostaa paineen, jonka Solskjaer tuntee tällä hetkellä nahoissaan. Skottiluotsin oma pesti päättyi jo ensimmäisen kauden aikana huonojen tulosten seurauksena, ja hän tietää, että Solskjaerin ainoa tapa välttää sama kohtalo on voittaa pelejä.

– Kaikkiin managerit ovat paineen alla, mutta Manchester Unitedissa on enemmän paineita kuin missään muussa seurassa maailmassa. Se tulee mukaan työhön, Moyes sanoi.

– Tiedämme mitä tapahtuu, jos et voita tarpeeksi pelejä.