Advertisement

Manchester United lähestynyt Mauricio Pochettinoa, josta kaavaillaan joukkueen seuraavaa manageria

Ole in vai Ole out? Siinä kysymys, jota monet ManU-kannattajat kehnojen tulosten myötä tällä hetkellä pohtivat, ja jos suureen paikallislehti The Manchester Evening Newsiin on uskominen, tätä miettii myös seurajohto. Suomen fanien mielipide aiheesta on tällä hetkellä ollut kohtalaisen tasainen.

Paikallislehden mukaan seurasta on jo otettu yhteyttä Mauricio Pochettinoon. 48-vuotiaalla argentiinalaismanagerilla, jota aiemmin kaavailtiin myös Newcastlen penkin taakse, on takanaan värikäs valmennushistoria. Pisimpään hän valmensi Tottenhamia, vuodesta 2014 aina syksyyn 2019 asti, jolloin huonot tulokset toivat kuitenkin potkut. Mukaan mahtui hyviäkin jaksoja, muun muassa taistelu mestaruudesta 2015-16.

”Poch” on toivonut pääsevänsä takaisin toimimaan jalkapallon parissa, sillä Spurs-pestin jälkeen hänelle ei ole löytynyt seuraa. Nyt sellainen voisi olla tiedossa Valioliigassa. Nykyistä luotsia ei kuitenkaan pelota, vaikka viimeksi eilen keskiviikkona joukkue otti Mestarien liigassa rumasti takkiin ennalta selkeästi heikommalta Basaksehiriltä.

”Kieltäydyn kommentoimasta tuollaista”, Solskjær nauroi keskiviikkoiltana. ”Kaikilla on omat mielipiteensä, on pysyttävä vahvana. Minut on palkattu tekemään työtäni ja teen kaiken minkä voin yhdessä henkilökuntamme kanssa”, hän pyöritteli.