Advertisement

Dean Hendersonin iltapuhde entistä seuraansa vastaan käynnistyi karmealla tavalla

Dean Henderson on yksi viime kausien aikana läpimurtonsa tehneistä Valioliiga-maalivahdeista. Manchester Unitedin 23-vuotias torjuja sai uralleen nostetta erityisesti Sheffield Unitedista, jossa hän pelasi lainalla kaksi edellistä kautta.

Siksi olikin hivenen yllättävää, että hän päätyi tänään avaukseen ManUn pelatessa juuri Sheffieldiä vastaan Bramall Lanella. Henderson kilpailee peliajasta David de Gean kanssa ja on ollut avauksessa sarjapeleissä vasta kerran tällä kaudella.

Heti ottelun alussa viidennellä peliminuutilla Hendersonille kävi kuitenkin moka, joka sai monet hieraisemaan silmiään ja miettimään, onko tähtitorjujan sydämestä osa jäänyt Sheffieldin pukukoppiin. Hän tupeksi helpon näköisen pallontavoittelutilanteen niin, että punavalkoisten Oliver Burke pääsi kaatuneenakin tekemään näppärän pienen siirron David McGoldrickille, jolla oli helppo työ laittaa kotijoukkue yllätysjohtoon. The Blades on aloittanut kautensa surkeasti.

https://twitter.com/D9INE_FOREVER24/status/1339663835133669377

Tämän ja parin viikon takaisen West Ham -ottelun lisäksi Henderson on ollut avauksessa tappiollisessa Mestarien liiga -ottelussa Basaksheria vastaan, EFL Cupissa ja maajoukkueen ystävyysottelussa. Sen lisäksi hän tuli vaihdosta toiselle jaksolle, kun ManU onnistuneesti kiri Southamptonin 2-0-johdosta voittoon marraskuun lopussa.

Tämäniltaisessa ottelussa Manchester on päässyt tasaamaan puntit pelin ollessa puolen tunnin jälkeen 1-1.