Advertisement

Englantilaislehden mukaan Solskjaerilla on edessään kuolemanottelu – tappio Tottenhamille tietäisi potkuja

Kuva: TT, Paul Currie

Englantilaislehti The Sunin mukaan Manchester Unitedin norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjaer on ilmoittanut pelaajilleen, että hän saa potkut mikäli manchesterilaisjoukkue kärsii keskiviikkona kotitappion Tottenhamia vastaan.

Paine Solskjaerin ympärillä on kasvanut viime viikkojen aikana, sillä tulokset ovat olleet kaikkea muuta kuin hyviä. Sunnuntain kotitasapeli Aston Villaa vastaan pudotti Unitedin sarjataulukossa sijalle yhdeksän. Matkaa sarjan kärjessä olevaan Liverpooliin on hämmästyttävät 22 pistettä, kun vasta 14 ottelukierrosta on takana. United on tällä hetkellä lähempänä putoamisviivaa [6 pistettä] kuin Mestarien liiga -paikkaan oikeuttavaa neljättä sijaa [8 pistettä].


United-pomo Ed Woodward on aiemmin puhunut sitoutumisesta Solskjaeriin ja hänen pitkäaikaiseen projektiin, mutta heikot tulokset sekä peliesitykset ovat johtamassa suunnitelmien muutokseen.

Ykkösehdokas Unitedin uudeksi manageriksi on Tottenhamista kaksi viikkoa sitten potkut saanut Mauricio Pochettino, joka on viettänyt viime viikot kotimaassaan.

Pochettino kertoi maanantaina Fox Sports Argentinalle, että hän on saanut useita ”houkuttelevia” tarjouksia. Yksi näistä tarjouksista voisi olla nimenomaan United-pesti.