Advertisement

Gareth Bale palaamassa Tottenhamiin – hyökkääjälegendalta tyly mielipide: ”Paniikkiostos!”

Uutisoimme eilen siitä, kuinka Manchester United on kohdistanut katseensa Real Madrid -hylkiö Gareth Baleen. Paljon on kuitenkin ehtinyt tapahtua viimeisen vuorokauden aikana, ja nyt näyttää siltä, että Balen paluu Tottenhamiin on vain ajankysymys.

Tuoreimpien tietojen mukaan Tottenham ja Real Madrid käyvät tällä hetkellä kiivaasti neuvotteluja walesilaistähden siirrosta Pohjois-Lontooseen. Kyseessä olisi tiettävästi vuoden mittainen lainasopimus, jonka aikana Real Madrid maksaisi puolet Balen mahtipontisesta, peräti 30 miljoonan euron vuosipalkasta.

On sanomattakin selvää, että Tottenham-kannattajat seuraavat tiiviisti uutisia Balen tilanteen edistymisestä, onhan kyseessä pelaaja, joka nousi pohjoislontoolaisseurassa maailman eliittipelaajien joukkoon ja siirtyi kesällä 2013 seuran kaikkien aikojen kalleimpana pelaajamyyntinä Real Madridiin.

Aston Villa -legenda Gabriel Agbonlahorin, joka pelasi Valioliigassa 322 ottelua tehden niissä 73 maalia, mielestä Tottenhamin ei ole järkevää hankkia Balea, koska hän ei ole enää sama pelaaja, kuin kahdeksan vuotta sitten. Pelaajauransa viime vuonna päättäneen Agbonlahorin mukaan Balen hankinta olisi Spursilta paniikkiostos.

– Minusta tuntuu, että tämä on paniikkiostos Spursilta, entinen Villa-kapteeni sanoi talkSPORT:lle.

– He hävisivät ensimmäisen ottelunsa ja Jose Mourinho tarvitsee joukkueeseensa ison nimen. Mourinho on luultavasti käynyt Daniel Levyn toimistolla sanoen: ’Tarvitsen ison hankinnan, tarvitsen tähden’.

– Mutta et voi tietää mitä Gareth Bale tuo tullessaan. Olen hieman varovainen hänen suhteen, onko hän enää sama pelaaja kuin ennen?

– Olisi hienoa nähdä Bale takaisin Valioliigassa, mutta hän on nyt 31-vuotias, hän ei ole pelannut paljon viime vuosien aikana ja hän on tunnettu loukkaantumisongelmistaan. Jos aiot maksaa hänestä 300 000 puntaa viikossa, haluat hänen pelaavan kaikissa peleissä sen sijaan, että hän pelaisi vain kymmenessä pelissä ollen muuten loukkaantuneena.