Advertisement

James Rodríguez Valioliigaan? – ManU käy neuvotteluita Real Madridin tuhdinhintaisen pelintekijän kanssa

Manchester United marssi eilen Mestarien liigaan, ja se on omiaan lisäämään vipinää Punaisten siirtokoneeseen.

Yksi ManUn hankintalistan nimistä on jo pitkin kevättä ollut medioiden, kuten The Expressin, raporttien mukaan Real Madridin James Rodríguez eli tutummin James. Jalkapallomaailmasta on kuulunut, että Zinédine Zidane olisi valmis päästämään 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan vaihtamaan maisemaa.

Real Madrid kiinnitti kolumbialaisen vuonna 2014 hänen voitettuaan kuudella maalilla vuoden 2014 MM-kisojen kultaisen kengän. Hän on pelannut Realissa sen jälkeen neljä kautta. Kaudet 2017-19 kuluivat lainalla Bayern Münchenissa. Ammattilaisura alkoi FC Portosta vuonna 2010. Kaikkiaan pelintekijä on pelannut kaikissa kilpailuissa maajoukkuetta lukuun ottamatta 323 ottelua tehden niissä 94 maalia.


Ei ole mikään ihme, jos Los Blancos onkin valmis myymään Jamesin. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy vuonna 2021, ja The Sunin mukaan hän tienaa muhkeaa 250 000 punnan viikkopalkkaa. Se on enemmän kuin esimerkiksi Harry Kanen tienestit. Eli aika paljon ukosta, joka on esiintynyt tällä kaudella valkoisessa paidassa vain kahdeksan kertaa. Tämän vuoden puolella pelejä on kertynyt tilille niukasti. Kauppasummaksi on kaavailtu 23 miljoonaa puntaa.