Advertisement

Kilpailu Sanchosta kovenee – pelaajat nokittelivat syntymäpäiväpostauksessa!

Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä juuri nyt. Uutisoimme eilen, että huippuvireisestä nuorukaisesta on kiinnostunut moni seura, etunenässä ehkä Manchester United ja Chelsea. No tietenkin on!

Nyt pelaajatkin jo nokittelevat aiheen tiimoilta sosiaalisessa mediassa, ja vieläpä juhlakalun omassa julkaisussa. Sancho täytti nimittäin eilen 20 vuotta, ja pyöreitä tulivat onnittelemaan asiaan kuuluvasti useat nimekkäät pelaajat. Juuri tätähän pelaajien keskinäinen julkinen kanssakäyminen sosiaalisessa mediassa useimmiten on: hyväntahtoista viestittelyä liekkiemojeineen. Harva haluaa ottaa kantaa jalkapallomaailman asioihin, jos ne eivät koske itseä.

Pienen poikkeuksen etikettiin teki Chelsea-hyökkääjä Tammy Abraham. Yksi kommentoijista oli nimittäin ManU-hyökkääjä Marcus Rashford, joka kommentoi päivänsankarille: “Hyvää syntymäpäivää, bro!! Nauti päivästä ja pysy sisätiloissa”. “Kiitos Rashhyy, arvostan!” Sancho vastasi. Sitten oli Abrahamin vuoro tulla keittämään soppaa, sillä hän kommentoi Rashfordin vastauksen alle, nauru-emojilla lisättynä, näin: “Pysy erossa minun Jadonistani!”


Pahantahtoiseksi Abraham ei taatusti kommenttia tarkoittanut. Tälläkin kertaa emoji oli tärkeä osa viestiä, sillä ilman sitä olisi siitä voinut jäädä huomattavasti katkerampi sävy. Joku ei silti pitänyt Abrahamin kommentista, sillä hieman myöhemmin se oli jo poistettu. Some-viestinnän oppitunti luvassa Chelsea-kopissa?