Advertisement

Liverpoolin laitapuolustaja loppukauden lainalle Bournemouthiin

Liverpoolin laitapuolustaja Nathaniel Clyne siirtyy loppukaudeksi lainalle Bournemouthin riveihin.

27-vuotias Clyne on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista eikä ole sen jälkeen onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Liverpoolin avauskokoonpanossa. Valioliigassa hän pelasi kauden ainoan ysikymppisen Manchester Unitedia vastaan joulukuussa. Yhteensä pelejä kertyi neljä, joista kolmessa Clyne pelasi vain jämäminuutit.

Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Tämä on minulle mahtava mahdollisuus tulla pelaamaan jalkapalloa, Clyne sanoi afcbTV:lle.

”Olen puhunut managerin kanssa ja olemme puhuneet siitä, mitä voimme saavuttaa loppukauden aikana. Se on loistava seura, jolla on loistava tarina. En malta odottaa vauhtiin pääsemistä”

Bournemouthin manageri Eddie Howe oli innoissaan Clynen saapumisesta seuraan.

”Nathaniel on hyvin kokenut ja siitä on hyötyä, että hän voi pelata parilla eri pelipaikalla, Howe sanoi Bournemouthin verkkosivuilla.

Simon Francisin loukkaannuttua tunsimme, että on tärkeää hankkia joku, joka kykenee täyttämään tämän tyhjyyden, ja on hienoa, että Nathaniel on täällä.

”Luonnollisesti hän haluaa pelata jalkapalloa ja haluaa tuoda hänen ominaisuutensa joukkueeseen. Olemme innoissamme siitä, mitä hän voi antaa meille.”

Aiemmin perjantaina Bournemouth hankki Liverpoolista riveihinsä englantilaishyökkääjä Dominic Solanken. Uutisen pääset lukemaan tästä.