Advertisement

Liverpoolin nälkävuoden mittaiseen loukkaantumislistaan kaksi uutta nimeä

Liverpool sai eilen lisää huonoja uutisia, kun Naby Keita loukkasi akillesjännettään.

Hallitseva mestari on kärsinyt alkukauden aikana runsaasti loukkaantumisista, koronavirustartuntojen ohella. Eilen Leicesteriä vastaan poissaolijoihin kuuluivat muun muassa Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah, Virgil van Dijk ja monet muut. Tuloksena oli kuitenkin vakuuttava ja tyylipuhdas 3-0-voitto.

Laitalinkki Xherdan Shaqiri puolestaan kärsii lihasvammasta, jonka sai aiemmin kansainvälisellä komennuksella. Loukkaantumista ei ollut heti edes huomattu. Jürgen Klopp kertoo, että vamma ei ole vakava. Tilannetta tarkkaillaan, mutta Shaqirin pitäisi olla valmis palaamaan pian harjoituksiin.

Egyptiläistähti Mohamed Salahin koronavirustartunta, josta uutisoimme reilu viikko sitten, puolestaan on taittunut. Hän on antanut negatiivisen virusnäytteen ja palaa treeneihin tänään maanantaina. Tarkoitus on, että Salah on mukana, kun joukkue kohtaa Atalantan Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella keskiviikkona.

“Niin olen kuullut, että se oli negatiivinen tänään”, Klopp kommentoi. ”Huomenna meillä on UEFAn testit Mestarien liigaan ja olen melko varma, että hänkin on siellä. Hän voi harjoitella kanssamme, siinä se. Hänet testataan kuten meidät muutkin”, luotsi kertoili.