Advertisement

Manchester Unitedin jokaista tappiota pidetään katastrofina – Phil Neville väittää Solskjaerin joutuneen noitajahdin uhriksi

Manchester Unitedin pelit tämän kauden Mestarien liigassa päätyivät tiistai-iltana 3-2 -tappioon RB Leipzigiä vastaan.

Tulos oli manchesterilaisseuralle suuri pettymys, muttei kuitenkaan järin iso yllätys, pelasihan samassa alkulohkossa viime kauden semifinalisti [RB Leipzig] sekä finalisti [PSG]. Siitäkin huolimatta jo niin kovin tutuksi tullut #OleOut oli ottelun jälkeen yksi suosituimmista hashtageista Twitterissä.

Unitedin ex-pelaaja Phil Neville kuitenkin puolusti Ole Gunnar Solskjaeria ottelun jälkeen ja kertoi, että hänen mielestään norjalainen saa aivan liikaa kritiikkiä työstään.

– Unitedin ympärillä pyörii kauhea kuhina ja katastrofi alkaa heti sillä minuutilla, kun he häviävät pelin, Neville sanoi ottelun jälkeen Radio 5 Livelle.

– Tämä tappio ei ollut katastrofi, mutta se oli pettymys. United halusi olla 16 parhaan joukossa.

– Manchester Unitedissa on aiemmin ollut parempia managereja kuin Ole Gunnar Solskjaer, kuten esimerkiksi Sir Alex Ferguson, ja myös tuolloin joukkue on pudonnut tässä vaiheessa. Sitä tapahtuu ja sitä on tapahtunut.

– Tällä hetkellä eletään melko friikkejä aikoja. Valioliigassa on managereita, jotka ovat liigassa Unitedin alapuolella, mutta joilla on hyvä maine ja jotka eivät saa kritiikkiä, jota Solskjaer saa.

– Voin kertoa, että seuran sisällä tilanne on paljon, paljon erilaisempi kuin seuran ulkopuolella, missä näyttää olevan täydellinen noitajahti saada tämä poika [Solskjaer] pois työstään.