Advertisement

OGS:ltä kritiikkiä maajoukkueen suuntaan: ”Greenwood olisi tarvinnut lepoa”

Manchester Unitedin Mason Greenwood pelasi maajoukkuedebyyttinsä aikuisten tasolla, kun Englanti otti Kansojen liigassa voiton Islannista lauantaina 5. syyskuuta.

ManUn luotsi Ole Gunnar Solskjær antaa nyt kritiikkiä Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgatelle ja jalkapalloliitto FA:lle. Greenwood sai maajoukkuekutsun, vaikka seurajoukkue oli nimenomaan pyytänyt hänelle huilia.

”Pyysimme, että hänen tulisi saada lepoa, jota hän tarvitsee henkisesti ja fyysisesti. Sitten hänet kutsutaankin sinne ja hän menee suoraan lehdistötilaisuuteen puhumaan. Olemme pyrkineet suojaamaan häntä ja olen itse auttanut miten voin. Kun hän palaa takaisin päivittäisiin rutiineihin, hän tulee olemaan kunnossa”, Solskjær kommentoi. ”Hän on 18-vuotias poikanen, joka tarvitsee johtamista”, hän lisää.

Nuori tähtihyökkääjä ajautui ensimmäisellä majureissullaan myös kohuun: hän oli yhdessä Man Cityn Phil Fodenin kanssa viettänyt aikaa vieraiden naisten kanssa, vaikka ulkopuoliset kontaktit oli kielletty. Hänet potkittiin sen vuoksi ulos joukkueessa. Uutisoimme asiasta. Johtuikohan sekin levon tarpeesta?

Ensimmäisessä ottelussaan Islantia vastaan Greenwood tuli vaihdosta sisään 78. minuutilla, minkä jälkeen syntyi voittomaali Raheem Sterlingin pilkusta. Myös Islanti pääsi laukomaan rankkaria lisäajalla, mutta epäonnistui.

Vaikka harjoittelu seurajoukkueessa ei ole ollut täysimääräistä, Greenwoodin on määrä pelata myös Manchester Unitedin ensimmäisessä ottelussa Crystal Palacea vastaan huomenna lauantaina.