Advertisement

Pep Guardiola poltti päreensä Kloppin ja Mourinhon kommenteista: ”He tietävät puhelinnumeroni”

Urheilun kansainvälinen välitystuomioistuin CAS kumosi maanantaina Manchester Cityn kahden vuoden europelipannan ja vähensi sakkojen määrää 30 miljoonasta eurosta kymmeneen miljoonaan euroon. FFP-sääntöjä rikkonut City selvisi tilanteesta kuin koira veräjästä, eivätkä kaikki ole olleet tyytyväisiä europelipannan kumoamiseen.

Liverpoolin Jurgen Klopp sanoi tiistaina, että päätös kiellon kumoamisesta ”ei ollut hyvä päivä jalkapallolle”, koska hänen mielestään FFP:n säännöt ovat tärkeitä sekä joukkueiden että koko urheilun suojelemiseksi.

Tottenhamin manageri Jose Mourinhon mielestä päätös oli ”häpeällinen” ja ”katastrofi”, väittäen, että jos City olisi viaton, heitä ei olisi pitänyt sakottaa, ja jos he olisivat syyllisiä, heidän europelikieltoa ei olisi pitänyt kumota.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola poltti päreensä kuultuaan Kloppin ja Mourinhon kommentit ja ilmoitti median välityksellä, että kumpikin kaksikosta voi soittaa hänelle, mikäli he kaipaavat lisätietoa asiasta.

”Jos he haluavat puhua, olen täällä”, Guardiola kertoi Sky Sportsille.

”Kolmen tuomarin tuomio oli selkeä. Mutta jos he haluavat, he tietävät puhelinnumeroni ja voivat soittaa minulle ja voin selittää asian. Se ei ole ollenkaan ongelma.”

”Mutta mielestäni meidän ei tarvitse keskustella tästä paljon, koska tuomio oli selkeä. Kaikki väitteet siitä, että me olimme valehdelleet ja huijanneet, eivät pitäneet paikkaansa. Olimme puhtaita asian suhteen, kuten he sanoivat.”