Advertisement

Sarri sanoo Giroudin jatkavan Chelseassa – seuran optio käytetään

Aiemmin tällä viikolla Chelsean hyökkääjä Olivier Giroud kertoi olevansa tyytymätön kakkoskärjen rooliin ja olevansa epävarma siitä, missä hän ensi kaudella pelaa. Hän kertoi kuitenkin pöydällä olevan sopimustarjouksia eri seuroista.

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Giroud jatkaa ensi kaudella Chelseassa. Manageri Maurizio Sarrin mukaan seuralla on optio pidentää Giroudin sopimusta yhdellä kaudella ja he aikovat myös käyttää sen.

“Hän on varma, koska seuralla on optio vielä yhdestä vuodesta, yhdestä kaudesta”, Sarri sanoi Sky Sportsin mukaan. “Puhuin seuran kanssa kaksi päivää sitten ja päätimme käyttää option. Joten hän jää tänne.”


Sarri on keskustellut seuran sopimusneuvotteluista vastaavan johtajan Marina Granovskaian kanssa ja päässyt yhteisymmärrykseen Giroudin option käyttämisestä. Pelaajalla itsellään ei asiassa ole paljon sananvaltaa.

“Giroud ei voi tehdä asialle mitään, mutta minä keskustelin Marinan kanssa kaksi päivää sitten ja Olivier jää tänne eikä Marina sanonut minulle mitään joka olisi tätä vastaan”, Sarri jatkoi.

Mikäli Chelsea todella käyttää Giroudin option, pelaajan puolelta ainoa valttikortti lienee julkisen siirtopyynnön jättäminen. Kovapalkkainen ja tyytymätön pelaaja seurassa ei liene kummallekaan osapuolelle mieluinen tilanne.