Advertisement

Shokkisiirto: Arsenal havittelee Jorginhoa paikallisvastustajasta

Chelsean italialaiskeskikenttä Jorginho on ollut lähtökuopissa läpi kesän saatuaan vähänlaisesti peliaikaa loppukaudesta. Heinäkuussa Jorginho ei ymmärtänyt, mistä kenkä puristaa. Nyt pelaaja on saanut osakseen merkittävää kiinnostusta paikallisvastustaja Arsenalin osalta.

Jorginho on ollut Chelseassa varsin kiistelty pelaaja sen jälkeen, kun siirtyi sinne Napolista 2018 50 miljoonan punnan hinnalla. Jotkut ennakoivat, että minuutit ovat tiukassa Frank Lampardin astuttua puikkoihin, mutta niin vain vyölle kertyi kaikki kilpailut mukaan lukien 44 esiintymistä sinisessä nutussa. Hän on ollut avauksessa myös molemmissa tämän kauden peleissä ja näyttää olevan osa Lampardin suunnitelmia kuluvalle kaudelle.

Siitä huolimatta Sky Sports kertoo, että Mikel Arteta on hyvin kiinnostunut tuomaan italialaisen Emiratesille ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu 5. lokakuuta. ”Tätä emme arvanneet”, toimittaja totesi.

On huomattava, että Arteta toimi Pep Guardiolan tiimissä silloin, kun Manchester City koitti naarata Jorginhoa Napolista. Siirto Etihadille oli lähellä tapahtua, mutta pelaaja valitsi mieluummin Chelseaan siirtyneen Maurizio Sarrin, tutun miehen, jonka kanssa töitä oli tehty Napolissa.

Uudesta keskikenttäpelaajasta kiinnostunut Tykkimiehet on yhä kiinnostuneita myös Thomas Parteysta ja Houssem Aouarista. Jokainen kolmesta pelaajasta maksaa paljon, mutta seura on ilmeisesti valmis tukemaan Artetaa ikkunan ollessa auki – siltä on tänä kesänä vaikuttanut.