Advertisement

Solskjaer lyttää väitteet Greenwoodin asenneongelmasta – ”Minun täytyy valitettavasti tuottaa teille pettymys…”

Monet mediat huhusivat Mason Greenwoodin poissaolojen Manchester Unitedin kokoonpanosta johtuneen myöhästelyistä ja epäammattimaisesta käytöksestä ilmoitettujen loukkaantumisten sijaan. Myös Vaihtopenkki.com reagoi väitteisiin uutisen muodossa.

United-lupaus on ollut otsikoissa törttöiltyään itsensä ulos Englannin maajoukkueessa koronaviruksen takia pakollisten kuplasäädösten rikkomisesta. Ole Gunnar Solskjaer kuitenkin lyttää väitteet pelaajansa epäammattimaisuudesta ja myöhästelyistä. Hän pitää nuorta hyökkääjää todella ammattimaisena ja kertoo työskentelyn hänen kanssaan olevan helppoa.

”En ole huolissani Masonista. Hän tuli mukaan joukkueeseen fantastisesti ja on esiintynyt heti ensimmäisestä ottelustaan lähtien upeasti.”

”Kyllä, hän teki virheen Englannin maajoukkueen mukana ja yhtäkkiä koko brittimedia juoksee hänen perässään ja se on jotain, minkä perään meidän tulee katsoa.”

”Hänen kanssaan on upeaa työskennellä. Minun täytyy valitettavasti tuottaa teille pettymys. Hän ei ole ikinä ollut myöhässä treeneistä, eikä hän ole ikinä oikutellut treenien aikana. Hän on aina ajoissa.”

”Olen nähnyt Manun ex-pelaajien puhuvan hänestä ja ihmettelen syytä. Meillä on kuitenkin valokuvaajia aina treenikeskuksen ulkopuolella ja he voivat tarkistaa ajan kuvista joka päivä.”

”En siis tiedä, mistä nämä tarinat ovat lähtöisin. Minun täytyy sanoa, että hänen taustallaan on hyvä perhe ja hänellä on koulutettu meidän akatemiastamme.”

Greenwood nousi edelliskaudella koko jalkapallomaailman tietoisuuteen upeilla esityksillään Manu-paidassa nuoresta iästään huolimatta. Hän iski kaikki kilpailut mukaan lukien 17 maalia edelliskaudella.