Advertisement

Teemu Pukki saanut tarjouksia Valioliigasta – Burnley todennäköisin määränpää

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on yksi kesän siirtoikkunan mielenkiintoisimmasta nimistä. Viime kesänä Kanarialintujen kanssa pitkän 3+1 -vuotisen jatkosopimuksen allekirjoittanutta kotkalaista on viety milloin minnekkin, viimeisimpänä Turkin suurseura Beşiktaşiin. Tätä siirtoa ovat puoltaneet myös turkkilaisseuran fanit, jotka ovat täyttäneet Pukin uusimman Instagram-kuvan kommenttikentän ”Come to Beşiktaş” -lausahduksilla.

MTV Uutisten tietojen mukaan Beşiktaşin kiinnostus Pukkia kohtaan on kuitenkin viilentynyt, eikä suomalaishyökkääjä enää kiinnosta suurseuraa. Tieto on peräisin turkkilaiselta tv-toimittaja Sercan Dikmeltä, joka kertoi Twitterissä, että taloudelliset realiteetit estävät siirron syntymisen.

”Teemu Pukki ei ole Beşiktaşin asialistalla. Pukki on saanut tarjouksia Valioliigasta. Beşiktaş ei pysty maksamaan hänen palkkaansa tai lainasummaa hänen seuralleen. Siirtokorvausta en edes huomioi tässä”, Dikme kirjoitti Twitter-tilillään.

Transfermarktin mukaan Pukin todennäköisin seura ensi kaudella on Valioliigassa pelaava Burnley. Sivusto antaa siirron todennäköisyydelle 47% arvion.