Advertisement

Argentiina kohtaa neljännesvälierissä Ranskan

Argentiina nousi dramaattisten vaiheiden jälkeen D-lohkossa toiseksi ja samalla eteni neljännesvälieriin ohi Nigerian ja Islannin. Argentiina voitti alkulohkossa yhden ottelun, pelasi toisen tasan ja yhden se hävisi. Argentiina teki alkulohkossa kolme maalia ja päästi peräti viisi.

Argentiinan vastustajaksi tulee C-lohkon voittanut Ranska. Ranska otti alkulohkossa kaksi voittoa ja yhden tasapelin maalierolla 3-1. Alkulohko on aina alkulohko ja jos ei Argentiinan peli ole ollut kovin vakuuttavaa, samaa voidaan sanoa myös Ranskasta.

Ottelupari on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen etenkin siitä syystä, että Argentiina saattoi Nigeria-ottelun voitosta saada runsaasti lisää itseluottamusta. Maalle on varmasti helpotus myös se, että Lionel Messi sai avattua maalihanansa näissä MM-kisoissa. Ja onhan se aina mielenkiintoista nähdä, mitä Diego Maradona keksii tällä kertaa katsomossa.

Ranska on kuitenkin erittäin kova joukkue, joka syttyy jatkopeleissä varmasti aivan toisella tavalla kuin alkulohkossa. Ranska ja Argentiina kohtaavat ensi lauantaina klo 17.00 Kazanissa.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom