Advertisement

Arsenal ja Leverkusen sopuun maalivahdin siirtosummasta

Arsenal on alkukesän ajan ollut vahvasti Bayer Leverkusenin maalivahdin Bernd Lenon perässä. Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky siirtyi jo Leverkuseniin Frankfurtista ilmaisella siirrolla ja Leno etsii parhaillaan uutta osoitetta. Arsenalin on puolestaan kerrottu etsivän uutta ykkösmaalivahtia nykyisen kaksikon Petr Cechin sekä David Ospinan tilalle, jotka eivät ole viime kausien aikana juuri vakuuttaneet.

Leno on pelannut Leverkusenissa pitkään ja vaikka häntä on syytetty virhealttiudesta, hän on silti pelannut vuoden 2016 jälkeen toiseksi eniten nollapelejä Manuel Neuerin jälkeen.

BBC Sports kirjoittaa Arsenalin ja Leverkusenin päässeen sopuun maalivahdin siirtosummasta, jonka arvioidaan olevan reilu 19 miljoonaa puntaa. Lenolla olisi BBC:n mukaan edessä lääkärintarkastus Arsenalin kanssa sekä henkilökohtaisen sopimuksen neuvottelu.


Sveitsin maajoukkuepuolustaja Stephan Lichsteiner siirtyi Juventuksesta Arsenaliin juuri ennen MM-kisojen alkua. Myös. Uruguayn keskikenttäpelaajan Lucas Torreiran kerrotaan olevan lähellä siirtoa Tykkimiehiin Sampdoriasta.

Leno on vielä nuori maalivahdiksi ja erittäin kehityskelpoinen. 26-vuotias tippui viimeisenä maalivahtina Saksan MM-ryhmästä. Hän oli tyrkyllä kesän MM-kisoihin kolmosmaalivahdiksi yhdessä Kevin Trappin kanssa. Trapp vei tässä taistelussa pitkän korren ohi Lenon.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom