Advertisement

Arsene Wenger kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan – ”Haluan, että minua testataan”

Arsenalista lähtenyt Arsene Wenger aikoo jatkaa valmentamista myös tulevaisuudessa. Hän kertookin nyt häntä kosiskeleville seuroille, että hän haluaa todella tulla testatuksi managerina. Työtarjouksia ranskalaiselle on tullut lukuisia ja manageri kertookin, ettei aio ottaa vastaan helppoa tehtävää.

”Tämä on jännittävää, koska sinua tullaan testaamaan uudestaan. Sitä minä haluan oikeastaan, koska olen hyvin kilpailuhenkinen ja minun pitää testata”, Wenger kertoi beIN Sportsille.

”En tiedä tarkalleen, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Olen tyhjän sivun edessä valmiina kirjoittamaan uuden osan elämääni.”

”Real Madridin tarjouksen olen hylännyt nyt kaksi tai kolme kertaa. Se on seura, jota rakastin lapsena, mutta mielestäni se oli Arsenalin kannalta hyvin herkkää aikaa.”

”Kun rakensimme Emirates Stadiumia pankki pyysi minua sitoutumaan projektiin viideksi vuodeksi. Ensimmäinen Realin tarjous tuli tuon viiden vuoden sisällä ja ajattelin, etten voi tehdä sitä, sillä pettäisin silloin seurani.”

Nähtäväksi jää tullaanko Wengerille tarjoamaan managerin roolia Real Madridista nyt, kun Zinedine Zidane päätti irtisanoutua managerin tehtävistä madridilaisseurasta.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom