Advertisement

Bale vihjaa tulevaisuudestaan – ”Mielestäni minun on pelattava joka viikko”

Real Madridin Gareth Bale näytti jälleen eilen, mikä hän on miehiään. Paljon parjattu walesilainen on istunut Realin vaihtopenkillä useissa otteluissa ja managerin Zinedine Zidanen luotto on vaikuttanut melko vajavaiselta. Eilen Bale pääsi irti Mestarien liigan finaalissa 61. minuutin kohdalla ja iski neljä minuuttia myöhemmin uskomattomalla saksipotkulla tilanteeksi 2-1. 83. minuutilla Bale teki vielä illan toisensa Loris Kariuksen suosiollisella avustuksella.

Balen tulevaisuus on ollut puheenaiheena viime aikoina paljon. Miestä ollaan viety Bayern Müncheniin ja samoin Valioliigaan eri seuroihin. Mies itse antoi hieman viitteitä siitä, mitä tulevaisuudessa saattaa tapahtua.

”Mielestäni minun on pelattava joka viikko. Se on se, mitä olen koko ajan halunnut. Se ei ole tapahtunut täällä tällä kaudella syystä tai toisesta”, Bale kertoi Mestarien liigan finaalin jälkeen.

”Mikäli sitä ei tapahdu täällä, niin minun on istuttava alas miettimään vaihtoehtoja. Minulla on nyt runsaasti aikaa rentoutua ja miettiä muita asioita. Sitten katsotaan mitä tapahtuu.”

”En todellakaan vielä tiedä. Minun on istuttava alas ja juteltava agenttini kanssa. Ehkä jään tänne, ehkä en.”

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom