Advertisement

Belgia jännittää Kompanyn loukkaantumisen johdosta

Portugali ja Belgia pelasivat eilen maalittoman tasapelin harjoitusmaaottelussa. Belgian kannalta jobin postia toi maajoukkueen kapteenin Vincent Kompanyn loukkaantuminen ottelussa. Kompany loukkasi itseään 55. minuutin kohdalla juoksupallossa. Belgian manageri Roberto Martinez oli ottelun jälkeen huolestunut. Kompanyn vamman vakavuus selviää tarkemmissa tutkimuksissa 48 tunnun sisällä.

“Hänen tullessaan vaihtoon huolemme pystyi huomaamaan”, Martinez kertoi ottelun jälkeen.

“Hän kertoi hänen nivusensa tuntuvan epämukavalta tullessaan vaihtoon. Hän ei ole nuori pelaaja ja tuntee oman vartalonsa. Sillä hetkellä se oli oikea päätös tulla vaihtoon.”


“Vincentin loukkaantumisesta johtuen en voi olla täysin tyytyväinen otteluun. Muutoin se oli juuri sellainen testi, jonka halusimme.”

31-vuotias puolustaja on kärsinyt viime kausien aikana paljon loukkaantumisista. Iästään huolimatta kapteeni on tärkeä pelaaja maajoukkueelle, sillä hän on edelleen keskuspuolustajien eliittiä maailmassa. Belgian on nimettävä lopullinen MM-ryhmänsä huomenna maanantaina.

Belgialla on vielä ennen MM-kisoja yksi harjoitusmaaottelu Egyptiä vastaan kesäkuun kuudes päivä. Sen jälkeen kisat alkavat 18. päivä ottelulla Panamaa vastaan. Belgian lohkossa pelaavat Panaman lisäksi myös Englanti ja Tunisia.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom