Belgia nihkeän ensimmäisen puoliajan jälkeen vakuuttavaan voittoon

Belgia ja Panama kohtasivat G-lohkon ensimmäisessä ottelussa. Ennakkoon Belgia oli ottelun suursuosikki, mutta ensimmäinen puoliaika oli joukkueelta nihkeä. Belgia onnistui luomaan tukun hyviä maalintekopaikkoja, muttei onnistunut maalinteossa vielä ensimmäisen 45 minuutin aikana.

Toisella puoliajalla tahti muuttui. Belgian ensimmäinen maali on tällä hetkellä yksi kisojen hienoimmista. Dries Mertensin suoraan ilmasta laukoma laukaus painui takakulmaan millin tarkasti ohi Panaman maalivahdin Jaime Penedon. Puoliaikaa oli Mertensin maalissa ehtinyt kulumaan vain kaksi minuuttia.

Mertensin maalin jälkeen Belgian pelaaminen näytti vapautuneen selvästi. 69. minuutin kohdalla nähtiin Belgian toinen maali ja myös tämä oli kaunista katsottavaa. Kevin De Bruyne antoi ulkosyrjällä tarkan syötön maalin edustalle, jonne Romelu Lukaku syöksyi puskemaan.

Kuusi minuuttia myöhemmin Lukaku teki illan toisen maalinsa nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Tämän maalin syötti puolestaan Eden Hazard.

Belgia otti hyvin ansaitun ja vakuuttavan 3-0 voiton, mutta rehellisyyden nimissä Panama ei pystynyt antamaan belgialaisille juuri minkäänlaista vastusta.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.