Advertisement

Bielsasta Leedsin uusi päävalmentaja – “Olen innoissani tulevasta haasteesta”

Leeds United on nimennyt Marcelo Bielsan seuran uudeksi päävalmentajaksi kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Leeds julkisti argentiinalaisen sopimuksen hetki sitten. Leeds tulee aloittamaan viidennen kautensa putkeen uuden managerin johdolla. Kesäkuun ensimmäinen päivä potkut saanut Paul Heckinbottom ehti valmentaa seurassa vajaan neljän kuukauden ajan. Sanomattakin on selvää, että paineet menestyä seurassa ovat Bielsalla kovat.

“Olen iloinen hyväksyessäni päävalmentajan roolin Leeds Unitedissa”, Bielsa kertoi seuran internetsivuilla.

“Olen aina halunnut työskennellä Englannissa ja minulla on urallani ollut siihen useampikin mahdollisuus. Mielestäni on kuitenkin koko ajan ollut tärkeää odottaa oikeanlaista projektia ja kun Leedsin perinteet omaava joukkue tarjosi minulle sopimusta, sitä oli mahdoton hylätä.”


“Odotan innoissani tulevaa haastetta.”

Leedsin puheenjohtaja Andrea Radrizzani kertoi seuran internetsivuillaan olevansa innoissaan Bielsan tulosta seuran uudeksi päävalmentajaksi.

“Toivotan innoissani Bielsan ja hänen henkilökuntansa tervetulleeksi Leeds Unitediin.”

“Hän on valmentaja, jota olen kunnioittanut pitkään.”

Ennen Leedsiä Bielsa on toiminut useissa huippupesteissä. Hänen valmentamiensa joukkueiden joukosta löytyvät muun muassa Chilen maajoukkue, Atletico Bilbao, Lazio, Marseille sekä Lille.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom