Brasilia kaatoi Serbian ja eteni jatkopeleihin lohkovoittajana

Brasilia kohtasi E-lohkon viimeisessä ottelussa Serbian. Serbialla tarvitsi ottelusta voiton, jotta se olisi edennyt jatkopeleihin. Serbia oli pelannut odotusarvoihin nähden hyvin kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja Sveitsiä vastaan se näytti hävinneet vain tuomareiden suosiollisella avustuksella.

Brasilia aloitti ottelun hyvin ja Neymarilla oli erinomainen mahdollisuus tehdä ottelun ensimmäinen maali, mutta Serbian maalivahti Vladimir Stojkovic sai sormensa laukauksen tielle. Ensimmäinen maali oli näyttävä. Philippe Coutinho pelasi pitkän pallon Serbian puolustuslinjan taakse ja Paulinho pääsi nostamaan pallon ohi Stojkovicin. Tauolle mentiin Brasilian 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla Serbia lähti hakemaan raivoisasti tasoitusta ja 61. minuutin kohdalla Aleksandar Mitrovic olikin hyvin lähellä tasoitusta. Brasilian Thiago Silva pelasti Mitrovicin puskun maaliviivalta. Seitsemän minuuttia myöhemmin Silva oli puskemassa kulmapotkusta Brasilian 0-2 johtoon.

Ottelussa ei nähty enempää maaleja ja Brasilia eteni lohkon voittajana jatkopeleihin, jossa vastaan asettuu Meksiko.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.