Advertisement

Brasilia kohtaa neljännesvälierissä Meksikon

Brasilia kohtaa neljännesvälierissä F-lohkossa toiseksi tulleen Meksikon. Brasilia voitti oman lohkonsa viimeisen kierroksen voitolla Serbiasta. Brasilia voitti alkulohkossa kaksi ottelua ja pelasi yhden tasan. Vaikka se tekikin viisi maalia, jäi alkulohkon otteluiden jälkeen vielä paljon parannettavaa. Puolustus toimi hyvin, sillä vain Sveitsi onnistui tekemään Brasilialla maalin alkulohkossa.

Meksiko avasi kisat loistavasti kukistamalla hallitsevan maailmanmestarin Saksan 0-1. Toisessa ottelussa se kaatoi Etelä-Korean 1-2, mutta Ruotsi tykitti sen maan tasalle 0-3 voitollaan viimeisessä ottelussa. Vaikka Meksiko ottikin kaksi voittoa alkulohkossa, sen maaliero jäi tästä huolimatta pakkaselle yhden maalin verran.

Brasilia on otteluparissa ennakkoon suosikki, mutta juoksuvoimaisena joukkueena Meksiko voi aiheuttaa sille paljon harmia. Hirving Lozano on tekemässä läpimurtoaan näissä kisoissa ja mikäli Meksiko etenee otteluparista jatkoon, tullaan Lozano varmasti näkemään pian suuremmissa eurooppalaisissa sarjoissa.

Neymarilta odotetaan jatkuvasti sankaritekoja, mutta toistaiseksi Brasilian paras hyökkäävä pelaaja on ollut Philippe Coutinho. Mikäli Coutinho pitää nykyisen tasonsa ja Neymar pystyy nostamaan omaansa pykälällä, on Brasiliaa erittäin vaikeaa pysyttää.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom