Brasilialle vihdoin voitto – Ratkaisevaa osumaa jouduttiin odottamaan lisäajalle saakka

Brasilia ja Costa Rica avasivat E-lohkon toisen ottelukierroksen. Brasilian ensimmäinen ottelu Sveitsiä päättyi pettymykseen, kun joukkueet pelasivat tasan 1-1. Costa Rica oli puolestaan hävinnyt ensimmäisen ottelun Serbialle, joten se oli selkä seinää vastaan Brasilia-ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika lähti käyntiin Brasilian hallitessa palloa ja Costa Rican iskiessä vastaiskuilla. Costa Rica sai luotua yhden loistavan paikan, mutta maaliin saakka pallo ei mennyt, sillä laukaus painui niukasti ohi Alissonin vartioiman maalin. Brasilia ei myöskään saanut hyvistä paikoistaan huolimatta toimitettua palloa maalille. Tauolle mentiin siis 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla peli jatkui hyvin samanlaisena. Brasilia haki maalia hanakasti, mutta ruuti tuntui olevan märkää. Costa Rica keskittyi varjelemaan omaa maalia ja olikin hyvin lähellä onnistumista. Ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan lisäajalle saakka, mutta Philippe Coutinho toi joukkueelle lopulta kauan kaivatun osuman. Lisäajan seitsemännellä minuutilla myös Neymar JR onnistui maalinteossa tehden kisojen ensimmäisen maalinsa. Brasilia voitti 2-0 ja otti arvokkaan voiton jatkopelejä ajatelleen.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.