Advertisement

Brasilian maajoukkueelle takaisku kisojen alla – Unitedin tuore hankinta loukkaantui

Manchester Unitedin uudella hankinnalla Fredillä on ollut varsin kaksijakoinen viikko. Tiistaina keskikenttäpelaaja solmi Manchester Unitedin kanssa viiden vuoden sopimuksen, mutta torstaina pelaaja koki ikävän takaiskun.

Fred loukkaantui Brasilian maajoukkueen harjoituksissa kaksinkamppailutilanteessa Casemiron kanssa. Fred kuljetti palloa ja harhautteli omiaan, kunnes Casemiro liukutaklasi häntä nilkoille. Fred lyyhistyi nurmen pintaan kivuliaan näköisenä, eikä noussut heti pystyyn. Keskikenttäpelaajan oikea nilkka taittui tilanteessa ja hän joutui jättämään harjoitukset kesken.

Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar antoi lausuntonsa Fredin tilanteesta toimittajille heti harjoitusten jälkeen.

”Fredillä on kipuja oikeassa nilkassa, mutta on liian aikaista antaa mitään diagnoosia tässä vaiheessa. Perjantaina katsotaan jalkaa uudelleen ja sitten päätetään, pitääkö se kuvata, Lasmar totesi.

Brasilia harjoittelee tällä hetkellä Tottenhamin Enfield-harjoituskeskuksessa. Brasilia pelaa vielä yhden maaottelun ennen MM-kisojen alkua, kun se kohtaa Itävallan sunnuntaina Wienissä.

Brasilian MM-kisaurakka alkaa 17.kesäkuuta, kun joukkue kohtaa Sveitsin Rostovissa. Lohko E:n kaksi muuta joukkuetta ovat Serbia ja Costa Rica.

MM-kisojen lohkoennakon löydät tästä.

MM-kisojen otteluohjelman näet täältä.