Englannin voitto Nigeriasta oli Southgaten mukaan hyvä testi

Englanti ja Nigeria ottivat eilen yhteen harjoitusmaaottelussa, josta Englanti otti niukan 2-1 voiton. Englannin meni 1-0 johtoon jo seitsemän minuutin kohdalla Gary Cahillin maalilla. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Harry Kane lisäsi isäntämaan johtoa jo 2-0. Toisella puoliajalla Nigeria pääsi otteluun paremmin mukaan ja Alex Iwobi kavensi 49. minuutin kohdalla loppunumeroiksi jääneet 2-1. Englannin managerin Gareth Southgaten mukaan ottelu toimi hyvänä testinä Englannille.

”Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä”, Southgate kertoi ottelun jälkeen.

”Pelasimme paljon epäitsekkäästi yhdellä tai kahdella kosketuksella. Pelasimme maltillisesti alhaalta lähtien. Olisi helppoa sanoa, että olimme omahyväisiä toisella puoliajalla. Siitä ei kuitenkaan ollut kyse.”

”Emme reagoineet heidän ryhmityksen muutokseen ja keskikentän pelaamiseen riittävän hyvin. Reagoimme hieman hitaasti ja se oli hyvä testi meille.”

”Meidän on opittava siitä viiden tai kuuden minuutin jaksosta, sillä MM-kisoissa se on riittävä aika hävitä ottelu.”

Englanti kohtaa vielä ennen MM-kisoja Costa Rican kotiottelussa Leedsissä. Ottelu pelataan seitsemäs päivä kesäkuuta. MM-kisat käynnistyvät Englannin osalta kesäkuun 18. päivä Tunisian.