Englanti murskasi Panaman – lohkovoitto panoksena Belgia-ottelussa

Englanti ja Panama kohtasivat sunnuntain ensimmäisessä ottelussa. Englannilla oli voitolla mahdollisuus varmistaa itselleen jatkopaikka lohkosta. Englanti näytti ensimmäisistä hetkistä lähtien olevansa täysin toisella tasolla kuin Panama. Puoliaikaa oli ehditty pelata vain kahdeksan minuuttia, kun John Stones vei Englannin kulmapotkusta 1-0 johtoon.

Harry Kane teki ottelun ensimmäisen osumansa 22. minuutin kohdalla rangaistuspotkusta. 36. minuutilla oli Jesse Lingardin vuoro lisätä englantilaisten johtoa. Lingard laukoi loistavan maalin rangaistusalueen ulkopuolelta. Maali on ehdottomasti yksi kisojen hienoimmista. Neljä minuuttia myöhemmin Stones teki päivän toisen osumansa ja vielä puoliajan viimeisillä hetkillä Kane iski toisen osumansa jälleen rangaistuspotkusta. Puoliajalle mentiin Englannin tyrmäävässä 5-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Englanti jatkoi ottelun täydellistä hallintaa. Kane iski itselleen hattutempun 62. minuutin kohdalla. Panama sai hieman lohtua kavennettuaan tilanteeksi 6-1 Felipe Baloyn toimesta 78. minuutin kohdalla.

Ottelu päättyi lopulta 6-1 lukemiin ja paremmuudesta ei ollut mitään epäselvää. Panaman tavoite oli selvästi onnistua tekemään maali kisoissa ja tässä tavoitteessa he myös onnistuivat.

Englanti ja Belgia kohtaavat torstaina 28.6. ja tuossa ottelussa ratkaistaan lohkon voittaja.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.