Advertisement

Espanjan uusi päävalmentaja luottavainen MM-kisojen alla – ”Olen varma, että meillä tulee olemaan hyvät kisat”

Espanja palkkasi Fernando Hierron maan uudeksi valmentajaksi vain kaksi päivää ennen maan ensimmäistä ottelua MM-kisoissa. Syy tähän oli Julen Lopeteguin saamat potkut aiemmin samana päivänä. Lopeteguin potkujen syy puolestaan oli Real Madridin ilmoitus siitä, että Lopetegui oli palkattu seuran uudeksi manageriksi Zinedine Zidanen tilalle. Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales ei pitänyt Real Madridin ja Lopeteguin toimista hänen selkänsä takana.

Maan uusi valmentaja Hierro on luottavainen maajoukkueen mahdollisuuksiin alkavissa MM-kisoissa.

”Olemme täällä taistelemassa maailmanmestaruudesta”, Hierro kertoi lehdistön edessä.

”Joukkue on innoissaan. Meillä on loistava mahdollisuus ja sen täytyy olla keskittymisemme kohde. Minun työni tulee olemaan Portugali-ottelu ja sitten seuraava ottelu ja sitten sitä seuraava. Kannattajamme sekä maa ovat hyvin innoissaan MM-kisoista.”

Hierro myöntää myös ettei ajankohta vaihdokselle ollut otollisin mahdollinen.

”En voinut kieltäytyä tästä tarjouksesta. Jos olisin kieltäytynyt, en olisi koskaan voinut antaa sitä itselleni anteeksi. Tämä on valtava haaste, mutta meidän on unohdettava tapahtunut.”

”Tietenkään tämä ei ole optimaalisin lähtökohta, mutta pelaajat ovat hyvin motivoituneita ja innokkaita. Meidän on pelattava joka ottelussa loistavasti.”

Hierro ehti vetää joukkueelleen vain yhdet harjoitukset ennen perjantain Portugali-ottelua. Tuon ottelun jälkeen joukkue kohtaa Iranin keskiviikkona 20. kesäkuuta.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom