Advertisement

Espanjan valmentajasta Real Madridin uusi manageri

Real Madridissa loistavaa työtä tehnyt Zinedine Zidane päätti kuluvan kauden päätteeksi yllättäen jättää tehtävänsä Real Madridin managerina. Real Madrid aloitti uuden managerin kartoittamisen ja muutamien kieltäytymisten jälkeen se on vihdoin löytänyt uuden käskijän. MM-kisojen jälkeen seuran manageriksi siirtyy Espanjan maajoukkuetta valmentava Julen Lopetegui. 

Seurana Real Madrid on Lopeteguille entuudestaan hyvin tuttu. Lopetegui pelasi Real Madridissa pelaajaurallaan yhden ottelun. Tämän lisäksi hän pelasi hieman pidempään Real Madridin kakkosseurassa Castillassa. Lisäksi hän on valmentanut Castillassa ennen siirtymistään Espanjan juniorimaajoukkueiden valmentajaksi.

Lopetegui solmi viime kuussa jatkosopimuksen Espanjan maajoukkueen kanssa, jonka myötä hänen oli tarkoitus jatkaa maajoukkueen peräsimessä vuoteen 2020 saakka. Real Madrid oli valmentajalle kuitenkin liian hyvä mahdollisuus torjuttavaksi, joten ura jatkuu kisojen jälkeen Espanjan pääkaupungissa.

Lopetequilla on edessään uudessa seurassa heti mielenkiintoisia haasteita niin Cristiano Ronaldon sekä Gareth Balen jatkamisen suhteen. Molempia pelaajia ollaan kovaa vauhtia viemässä seurasta toisaalle. Ronaldon jatkaminen seurassa voi olla hyvinkin haastavaa. Bale sen sijaan olisi varmasti mielellään jatkamassa, mikäli hänelle löytyy sellainen rooli, jossa hän on säännöllisesti joukkueen avauskokoonpanossa.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom