Advertisement

Frank Lampard lähellä sopimusta Derbyn managerin pestistä

Derby pääsi kuluvan kauden päätteeksi nousukarsintoihin, mutta Fulham voitti ensimmäisen kierroksen kaksiosaisen otteluparin yhteismaalein 2-1. Derbyn manageri Gary Rowett vaihtoi maisemaa kilpailija Stoken manageriksi. Derbyn puolestaan kerrotaan olevan lähellä Chelsean ja Englannin entisen maajoukkuetähden Frank Lampardin palkkaamista seuran uudeksi manageriksi.

Lampardin kerrotaan käyneen neuvotteluita Derbyn kanssa ja Sky Sportsin tietojen mukaan kaksikon välillä on vielä muutama sopimustekninen asia ratkottavana. Lampard pelasi Valioliigassa 609 ottelussa ja teki näissä 177 maalia ja antoi siihen päälle 102 maaliin johtanutta syöttöä. Maajoukkueessa Lampard ehti edustaa Englantia 106 kertaa tehden 29 maalia maalleen.

Managerina Lampard on kuitenkin täysin kokematon ja Derbyn pesti olisikin Lampardin managerin uran ensimmäinen. Derby on myös joukkue, joka haluaa taistella kausi toisensa jälkeen noususta Valioliigaan ja on useana vuonna ollutkin nousukarsinnoissa mukaan. Nousu on toistaiseksi jäänyt vielä haaveeksi, vaikka se onkin ollut muutamaan otteeseen lähellä.


 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom