Advertisement

Fulhamin managerin mielestä heidän on osoitettava kunnianhimoa siirtyessä Valioliigaan

Fulham kohtasi nousukarsintojen finaalissa Aston Villan ja voitti finaalin 0-1. Voitto tarkoitti sitä, että Fulham nousi kolmantena joukkueena ensi kaudeksi Valioliigaan. Aiemmin nousun olivat jo varmistaneet Wolverhampton sekä Cardiff. Fulhamin managerin Slavisa Jokanovicin mielestä seuran on osoitettava kunnianhimoa siirtyessään sarjaporrasta ylöspäin.

“Tiedän mikä meitä odottaa”, Jokanovic kertoi nousu varmistuttua Wembleyllä.

“Valioliiga on paras ja kilpailullisin sarja maailmassa. Meidän on oltava viisaampia ja osoitettava kunnianhimoa Valioliigajoukkueena.”

“Henkilökohtaisesti olen hyvin tyytyväinen, koska tämä Fulham oli seuran ja henkilökuntani yhteinen projekti. Ensimmäisellä kaudella taistelimme siitä, ettemme putoaisi ja toisella kaudella aloimme rakentamaan joukkuetta. Olimme viime kaudella epäonnisia, ettemme saaneet mahdollisuutta Wembleyllä.”

“Tämä oli hyvin tärkeä voitto ja mielestäni ansaitsimme tämän kahden viime kauden jälkeen.”

Fulham putosi Valioliigasta kauden 2013-14 jälkeen. Se oli lähellä pudota Ykkösliigaan kaudella 2015-16, mutta onnistui säilymään viimeisenä joukkueena. Siitä alkoi seuran uusi nousu, joka konkretisoitui Valioliigapaikkaan ensi kaudeksi.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom