Hazard kertoo, ettei hänellä ole ongelmaa Lukakun kanssa

Belgian esitystä Panama-ottelussa kritisoitiin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Toisella puoliajalla tahti muuttui ja Belgia otti lopulta selvän 3-0 voiton. Ottelun jälkeen joukkueen kapteeni Eden Hazard kertoi, että hänen täytyi puoliajalla keskustella joukkuetoverin kanssa. Aiheena oli Hazardin toive saada Romelu Lukaku pois piilosta hyökkäysalueella.

”Ei ole helppoa pelata miehen vajaalla, mutta kun hän osallistui peliin hän loi magiikkaa”, Hazard kertoi ottelun jälkeen BBC:lle.

Hazard sanoo, ettei kadu ottelun jälkeisiä kommenttejaan Lukakusta. Kapteenin mukaan välit tähtihyökkääjän kanssa ovat myös kunnossa.

”Vaikka en olisikaan kapteeni, mutta etenkin kapteenina, minä voin puhua. Kentällä yritän aina tehdä parhaani ja jos voin auttaa muita tekemään heidän parhaansa, teen niin”, Hazard kertoi Sky Sports Newsille.

”Kerroin juuri Romelulle, että jos haluamme voittaa, tarvitsemme häntä. Emme pelkästään maalintekijänä, vaan haluamme hänen myös osallistuvan pelinrakenteluun.”

”Me keskustelimme normaalisti ja voitimme ottelun, joten kaikki oli loppujen lopuksi hyvin.”