Hazardin loukkaantuminen säikäytti – ”ei huolta, se oli vain pieni kopautus”

Belgian maajoukkueen kannattajat kokivat eilen kauhun hetkiä, kun joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Eden Hazard sai kolhun polveensa ottelussa Egyptiä vastaan.

Hazard jätti kentän puoliajalla Belgian 3-0 -voittoon päättyneessä ottelussa, mutta sanoi ottelun jälkeen, ettei mitään syytä huoleen ole.

”Poistuin kentältä puoliajalla, koska sain polveeni iskun. Mutta ei huolta, se oli vain pieni kopautus ja huomenna polvi on jälleen parempi, Belgian kapteeni totesi toimittajille.

Chelsean laitahyökkääjä oli erittäin vahvassa vireessä ottelun avauspuoliajalla. Belgian 1-0 -maalin viimeisteli United-hyökkääjä Romelu Lukaku, joka sai laittaa pallon lähietäisyydeltä tyhjään maaliin maalivahdin torjuttua Hazardin laukauksen eteensä. Belgian 2-0 -johtomaalin Hazard teki itse Yannick Carrascon hyvästä esityöstä. Loppulukemat viimeisteli aivan ottelun loppuhetkillä Marouane Fellaini.

”Minulla oli hauskaa kentällä. Rytmitin peliä, loin liikkeitä ja laitoin palloa linjan taakse. Jos haluamme edetä pitkälle MM-kisoissa meidän on oltava vahvoja ja pidettävä itsemme tuoreina.

Belgian taival jalkapallon MM-kisoissa alkaa 18.kesäkuuta ottelulla Panamaa vastaan. Lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Tunisia ja Englanti.