Japani ja Senegal jännittävien vaiheiden kautta tasapeliin

Japani ja Senegal avasivat H-lohkon toisen ottelukierroksen. Molemmilla mailla oli alla voitot ensimmäisistä otteluistaan. Japani kaatoi yllättäen Kolumbian 1-2 ja Puola kaatui Senegalin samoin 1-2 numeroin. Molemmille joukkueille oli tarjolla jatkopaikka lohkosta voitolla.

Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle Senegalin lievässä hallinnassa. Sadio Mane vei hieman onnekkaastikin Senegalin 0-1 johtoon. Maalissa Mane sai hyvin apuja Japanin maalivahdilta Eiji Kawashimalta, joka torjui helpohkon pallon suoraan Manen jalkaan, josta pallo kimposi Japanin maaliin.

Japanilla kesti hieman saada oma koneistonsa käyntiin, mutta 34. minuutin kohdalla Takashi Inui pääsi tasoittamaan ottelun 1-1. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla Senegal jatkoi fyysistä pelaamistaan, joka näytti tuottavan tulosta. Moussa Wague vei 71. minuutin kohdalla Senegalin jälleen maalin johtoon. Ilo ei kuitenkaan ollut pitkäaikaista, sillä vaihdosta kentälle tullut Keisuke Honda tasoitti ottelun seitsemän minuuttia myöhemmin.

Pisteet tasattiin 2-2 numeroin. Tulos oli varmasti molemmille joukkueille ok tulos, mutta toisaalta mikään ei ole kummallekaan joukkueelle vielä varmaa. Teoriassa on myös mahdollista, että kaikki lohkon joukkueet ovat viimeisen kierroksen jälkeen neljässä pisteessä ja se olisikin mielenkiintoinen tilanne jatkopaikkoja ajatellen.