Kane toi Englannille voiton kahdella maalillaan – Ratkaisua saatiin odotella lisäajalle saakka

Englanti aloitti MM-kisatapaleensa voitolla, mutta helpolla pisteet eivät Tunisiasta irronneet. Englanti sai otteluun hyvän startin, kun Harry Kane vei englantilaiset 0-1 johtoon 11. minuutin kohdalla. Maali syntyi Englannin kulmapotkusta. Hieman ennen johtomaalia Tunisian maalivahti Mouez Hassen loukkasi olkapäätään. Kanen maalissa Hassen otti ensin ilmiömäisen torjunnan, mutta Kane laukoi jatkopallon maaliin. Tuon torjunnan jälkeen Hassen vaihdettiin lopulta pois kentältä olkapäävamman takia.

Tunisia ei joutunut odottamaan tasoitusta kovin pitkään. Kyle Walkerin löi Fakhreddine Ben Youssefia rangaistusaluella puolihuolimattomasti ja pallo vietiin pilkulle. Rangaistuslaukausta asettui laukomaan Ferjani Sassi, joka ei tilanteesta epäonnistunut. Puoliajalle mentiin 1-1 numeroissa.

Toisella puoliajalla Englanti jahtasi johtomaalia kaikin voimin. Tunisian puolustus näytti pitkään kestävän englantilaisten yritykset. Ottelun lisäajalla Kane onnistui kuitenkin puskemaan Englannille vapauttavan 1-2 voittomaalin. Tämäkin maali syntyi kulmapotkusta.

Tunisia oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla erinomainen. Toisella puoliajalla tunisialaiset antoivat kaikki aloitteet Englannille, joka näkyi lopulta myös tulostaululla.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.