Advertisement

Keane haluaa palata valmentamaan seurajoukkuetta – ”Se on hullu ala”

Irlannin apulaismanagerina toimiva Roy Keane on kertonut halunsa palata seuravalmentajaksi jonain päivänä. Keane on toiminut managerina aiemmin Sunderlandiassa sekä Ipswichissa. Sunderlandista Keane irtisanoutui itse heikkojen tulosten seurauksena ja Ipswichin pesti päättyi potkuihin. Tämän jälkeen Keanista tuli Irlannin apulaismanageri. Hän toimi hetken myös Aston Villan apulaismanagerin tehtävissä samaan aikaan Irlannin pestin kanssa. Hän kuitenkin irtisanoutui Aston Villan roolista keskittyäkseen täysin Irlannin tehtäviin.

Keane oli jo pelaajana erittäin värikäs persoona ja samanlainen henkilö hän on myös valmentajana. Hän kertoo myös asiantuntijan roolissa TV:ssä usein mielipiteitään asioista. Myös nämä mielipiteet ovat ajoittain tunteita herättäviä. Seuratoiminnan Keane kertoo menneen hulluksi, mutta tästä huolimatta paluu tähän ympäristöön houkuttelee.

”Managerit Englannissa ovat ilmeisen suurien paineiden alaisia. Nyt kun tämä on sanottu, niin mielestäni heidän etujensa perään katsotaan. Esimerkiksi sopimusehdoissa”, Keane kertoi.

”Mutta he ovat suurien paineiden alla. Kun katsoo managereiden menevän ovista sisään ja ulos, se saa raapimaan päätä.”

”Yritin miettiä sitä aiemmin, miksi osa valmentajista ei saa riittävästi aikaa seurassa, mutta lopetin sen. Siinä ei vain yksinkertaisesti ole järkeä. Se on hieman hullu ala tällä hetkellä.”

Keanen vastaus kysymykseen haluaisiko hän valmentaa yhä seurajoukkueessa oli selkeä.

”Kyllä. Kaikesta sanomastani huolimatta haluaisin vielä uuden mahdollisuuden.”

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom