Advertisement

Klopp mielissään uudesta hankinnastaan – “Hän on todella fantastinen ihminen”

Liverpool julkisti tänään uuden hankintansa AS Monacosta. Joukkueen keskikentälle ranskalaisseurasta saapuu Fabinho. Fabinho on erinomainen puolustava keskikenttäpelaaja, joka oli myös Arsenalin ja Manchester Unitedin kiikarissa, mutta pelaaja valitsi uudeksi seurakseen Liverpoolin. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on erittäin iloinen uudesta hankinnastaan.

“Hankimme fantastisen pelaajan, joka on myös fantastinen luonteeltaan. Hänen hyvä maineensa pukukopissa ja asenteensa kentällä on tullut ilmi jokaiselta, kenen kanssa olemme pelaajasta keskustelleet”, Klopp kertoi seuran internetsivuilla.

“Hänellä on myös ihana perhe. Tällaisen pelaajan lisääminen pukukoppiimme tekee meistä entistäkin vahvempia. Se millainen ilmapiiri meillä on harjoituskeskuksessa ja joukkueessa tarkoittaa sitä, että jokaisen uuden pelaajan on sovittava siihen. Heidän on oltava korkeinta laatua ihmisenä ja pelaajana.”

“Hänellä on kykyä ja henkistä kanttia pelata korkeimmalla tasolla ja useammalla pelipaikalla.”

Fabinho maksoi Liverpoolille arviolta n. 43,7 miljoonaa puntaa. Näistä pelaajan 39 miljoonaa tulisi seuran maksettavaksi heti ja n. viiden miljoonan siivu myöhemmin erilaisten lisien myötä.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom