Advertisement

Lukakun mukaan Belgian mahdollisuus on ”nyt tai ei koskaan”

Belgia on aloittanut MM-kisat erinomaisesti. Kahdesta ottelusta on molemmista tullut voitot. Ensin kaatui Panama 3-0 ja viime ottelussa Tunisia 5-2. Belgian tähtihyökkääjä Romelu Lukaku on tehnyt kaksi maalia per ottelu ja taistelee kiivaasti kisojen maalikuninkuudesta. Lukakun mukaan Belgian kultaisella sukupolvella on juuri nyt elämänsä mahdollisuus maailmanmestaruuteen.

”Tämä saattaa olla viimeinen turnaus tälle sukupolvelle, sillä muutamat pelaajat ovat lopettamassa maajoukkueuraansa. Yritämme pelata heille ja samalla tehdä historiaa”, Lukaku kertoi BBC Radio 5 Livelle.

”Viime turnauksessamme asetimme riman niin korkealle, ettemme yltäneet tavoitteisiimme. Nyt yritämme vain nauttia tästä.”

”Tämä on kaikkein tärkeintä. Jalkapallon on tarkoitus olla hauskaa, mutta samalla pelaamme voittaaksemme. Kun löytää oikeanlaisen tasapainon, jalkapallossa on hyvin paljon nautittavaa.”

”Olen maalintekijä ja olen tällä tekemässä maaleja. Loppujen lopuksi haluan kuitenkin auttaa joukkuetovereitani.”

Belgia on varmistanut paikkansa 16 parhaan joukossa. Lohkon viimeisessä ottelussa se kohtaa Englannin, jolla on kahdesta ottelusta niin ikään kaksi voittoa. Tuon ottelun panoksena on lohkovoitto, joka voi jatko-ohjelman kannalta olla hyvinkin tärkeää.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom