Advertisement

Maurizio Sarri suunnitellut jo ensimmäistä hankintaansa Chelseaan

Entinen Napoli-valmentaja Maurizio Sarri on ykkösvaihtoehto korvaamaan Antonio Conten Chelsean managerina.

Sarri, joka toimi edelliset kolme kautta Napolin päävalmentaja, on kokenut valmentaja joka tykkää pelata hyökkäävää jalkapalloa. 59-vuotias italialaisvalmentaja on valmentanut koko uransa kotimaassaan. Hän jätti tehtävänsä Napolin peräsimessä kauden päätyttyä.

Talksportin mukaan Sarri on kiikaroinut jo pelaajahankintoja Chelseaan. Italialaisluotsin ostoslistan kärjessä komeilee argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardin nimi.

Interiä edustava Icardi on ollut viime vuosina huimassa vireessä. 25-vuotias hyökkääjä voitti tällä kaudella Serie A:n maalikuninkuuden 29 osumallaan. Hurja maalimäärä syntyi vain 26 ottelussa.

Sarri on jo monta vuotta seurannut läheltä Icardin otteita ja hän haluaa maaliahneen hyökkääjän johtamaan Chelsean hyökkäystä.

Halvalla Icardi ei kuitenkaan Interistä irtoa, sillä argentiinalaisella on sopimuksessaan peräti 96 miljoonan punnan ulosostohinta.

Serie A:n maalikuninkuudesta huolimatta Icardi joutui pettymään kesän MM-kisojen suhteen sillä hyökkääjä ei mahtunut Argentiinan MM-kisaryhmään.

MM-kisojen lohkoennakon löydät tästä.

MM-kisojen otteluohjelman näet täältä.