Meksiko lähellä jatkopaikkaa – Etelä-Korea antoi hyvän vastuksen

Meksiko kohtasi lauantaina omassa ottelussaan Etelä-Korean. Sillä oli alla loistava 1-o voitto Saksasta ensimmäiseltä kierrokselta. Nyt vastaan asettui Etelä-Korea, joka oli ennakkoon lohkon heikoin joukkue. Etelä-Korealaiset eivät päästäneet Meksikoa kuitenkaan helpolla ja taistelivat ottelussa viimeiseen saakka. Se ei kuitenkaan riittänyt ja Meksiko otti niukan 2-1 voiton. Voiton myötä se on hyvin lähellä jatkopaikkaa.

Meksikon ensimmäinen maali syntyi 26. minuutin kohdalla rangaistuspotkusta. Sitä asettui ampumaan Carlos Vela, joka onnistui ohittamaan Etelä-Korean maalivahdin Cho Huyn-woo’n helpon oloisesti. Tämä oli myös ensimmäisen puoliajan aina osuma ja tauolle mentiin meksikolaisten 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla maan ykköshyökkääjä Javier Hernandez pääsi vihdoin myös maalien makuun 66. minuutin kohdalla. Etelä-Korea pääsi vielä viime hetkillä kaventamaan loppunumeroiksi 1-2 Son Heung-min’n maalilla.

Meksiko oli ottelussa selvästi niskan päällä ja ansaitsi voittonsa. Etelä-Korea pelasi huomattavasti aktiivisemmin kuin Ruotsia vastaan, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.