Advertisement

Messi pettynyt epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen – “Totta kai se sattuu”

Argentiina ja Islanti jäivät 1-1 tasapeliin MM-kisojen ensimmäisessä ottelussaan eilen lauantaina. Argentiinaa pidettiin suurena ennakkosuosikkina ottelussa, mutta Islanti onnistui pitämään maan ykköstähden Lionel Messin aisoissa. Messille tarjottiin mahdollisuutta ratkaista ottelu rangaistuspotkusta. Tässä Messi kuitenkin epäonnistui, mikä oli suuri pettymys paitsi maan kannattajille, myös miehelle itselleen.

“Se olisi muuttanut käsikirjoitusta”, Messi kertoi ottelun jälkeen.

“Totta kai se sattuu, kun epäonnistuu rangaistuspotkusta. He olisivat joutuneet avaamaan peliään enemmän ja me olisimme saaneet lisää tilaa.”


“Meidän kannaltamme on katkeraa, ettemme onnistunut saamaan kolmea pistettä, jotka olisimme ansainneet. Voitolla aloittaminen olisi aina tärkeää. Nyt meidän on keskityttävä otteluun Kroatiaa vastaan.”

“Yritän päästä tämän yli mahdollisimman pian.”

Messi tiedostaa itsekin, millainen rooli hänellä on maajoukkueessa. Messin myötä maajoukkue joko onnistuu tai kaatuu. Tämä nostaa pelaajan paineita entisestään, sillä argentiinalaiset eivät täysin varauksetta pidä Messiä edelleenkään samanlaisessa arvossa kuin muu maailma.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom