Advertisement

Milner kertoo Salahin voittamista henkilökohtaisista pokaaleista – “Hän on naurettava”

Liverpool kohtaa tänään illalla Real Madridin mestarien liigan finaalissa Kiovassa. Liverpoolin osalta suurin mielenkiinto kohdistuu sen egyptiläiseen maalitykkiinsä, Mohamed Salahiin. Salah on ollut uskomattomassa vireessä läpi kauden ja sen tiedostavat myös tämän joukkuetoverit. James Milner kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja on ollut innoissaan joukkuetoverinsa onnistumista. Milnerillä on ollut kuitenkin hieman haasteita Salahin lukuisten henkilökohtaisten pokaalien kanssa.

“Mo on naurettava”, Milner kertoi The Timesille

“Tässä yhtenä päivän pukuhuoneessa hänen paikkansa luona lattialla oli seitsemän pokaalia. Kaikki olivat hänen joltain saamiaan kuukauden pelaaja -palkintojaan.”


“Jouduin astumaan niiden yli läpsyttimissäni. Kysyin häneltä ‘Mo, voisitko tehdä meille palveluksen ja siirtää nämä! En pääse paikalleni.'”

Milner ottaa myös kantaa kommentteihin, joiden mukaan Salah on pysäytettävissä, mikäli häntä ei päästetä laukomaan vasemmalla jalalla.

“Se on helpommin sanottu kuin tehty. Messistä on voitu sanoa 15 vuoden ajan, ettei hänen oikea jalkansa ole yhtä hyvä kuin vasen.”

“Parhaat pelaajat löytävät aina keinot.”

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom