Advertisement

Mohamed Salahin MM-kisat vaarassa loukaantumisen johdosta

Liverpoolin egyptiläinen laituri Mohamed Salah loukkaantui eilisessä Mestarien liigan ottelussa kaaduttuaan Sergio Ramosin repimisen seurauksena. Salah tuli tilanteessa maahan olkapää edellä ja joutui jättämään kentän tuskaisena muutama hetki myöhemmin. Vamman laatu selviää tarkemmin myöhemmin mutta egyptiläisen MM-kisat ovat tällä hetkellä vaarassa. Salah kiidätettiin ottelusta Ukrainalaiseen sairaalaan tutkimuksiin.

”Se on vakava loukkaantuminen, joka on vielä pahempaa. Pelaajien shokki oli ilmeinen”, Klopp kertoi Salahin loukkaantumisesta.

”Se oli ottelun kannalta tärkeä hetki. Tiedän sen kuulostavan huonon häviäjän puheelta, kun sanoo näin hävityn ottelun jälkeen.”


”Mielestäni se oli törkeä rike, sillä käsi jäi alla. Se oli enemmänkin painia. Sitten Mo oli epäonninen kaatuessaan olkapää edellä maahan.”

”Hän on nyt sairaalassa röntgen kuvissa. Kyseessä on joko solisluu tai itse olkapää. Joka tapauksessa tilanne ei ole hyvä.”

Salah on ollut tärkeä pelaaja Liverpoolilla ja vielä tärkeämpi hän on Egyptille. Hän on maan ehdottomasti kirkkain tähti, jonka harteilla lepää koko kansakunnan toiveet edes jonkinasteisesta kisamenestyksestä.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom