Advertisement

Paul Scholesin mielestä Manchester Unitedin tarvitsisi Balen tai Neymarin kaltaisen superpelaajan

Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Scholes uskoo, että seura tarvitsee ehdottomasti Gareth Balen tai Neymarin kaltaisen superpelaajan joukkueeseensa. Entisen pelaajan mielestä seuran on käytettävä rahaa todella paljon, mikäli seura mielii kuroa eroa kotimaisiin ja eurooppalaisiin kilpailijoihin kiinni.

“Mikäli Jose Mourinho voi tehdä kesän aikana muutoksia ostamalla pelaajia ja muuttamalla pelityyliä hieman viihdyttävämmäksi, niin kuka tietää mikä on vielä mahdollista”, Scholes kertoi Daily Mailille.

“Kesän aikana voi tapahtua paljon. Toivottavasti pääsemme hieman lähemmäksi.”

“Tarvitsemme hyviä hyökkääviä pelaajia. Mielestäni joukkueen runko on hyvä ja siellä on joitain todella hyviä nuoria hyökkääviä pelaajia.”

“On vaikea tietää, ketä on vapaana. Onko Gareth Bale vapaana? Onko Neymar vapaana? En tiedä. On olemassa erityisiä pelaajia, jollaisia Unitedista puuttuu.”

“Heidän on parannettava todella paljon päästäkseen edes lähelle finaalia.”

Pelaajien hankinta on toki yksi tapa saada mahdollisuus Mestarien liigan finaalissa. Liverpool on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, että myös oikeanlaisella pelitavalla voi saada paljon aikaan. Toki Liverpoolkin on ostanut pelaajia, muttei missään nimessä samanlaisessa mittakaavassa kuin esimerkiksi Manchester City tai Manchester United.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom